Direktlänk till inlägg 28 november 2009

Hejsan!

Av Xera - 28 november 2009 20:55

Helt fantastiskt att en blogg kan överleva så här länge utan inlägg.

Det var ju ganska länge sedan Xera och jag lämnade detta stället men trots det kommer det dagligen mängde av besökare - helt fantastiskt!


Numera är vi på en massa andra ställen men där får vi besökare efter vad vi presterar - lite roligt, fast egentligen inte, att hat kan få dessa dimensioner.


Vi har det bra - husse har kommit hem från sjukhuset, för länge sedan .... och storasyster verkar ha helt återhämtat sig från sin kennelhosta och inläggningen på djursjukhuset och av detta har jag lärt mig att det är nog bäst att vaccinera hunden varje år.


I kväll bakar vi lussekatter - dottern tycker om sådana så hon ska få dem när vi besöker henne härnäst och ger henne det smycket som vi ska köpa, vågar inte skriva vad - tänk om hon läser här? Fast egentligen tror jag inte det, att hon går in här och läser.


Det som hände, att en bekant till mig, hade en son som behövde någon stans att bo, han bodde hos flickvännen men kronofogden jagade honom så han behövde en egen adress där han kunde uppge en fantasihyra.


Han fick låna sonens lägenhet till självkostnad under förutsättning att han inte skrev sig där och att han inte satte sitt namn på dörren - han gjorde allt, den sopproten.

Han är kanske inte så dum som jag fått för mig, har bara träffat honom när han varit påverkad av div. droger


Självfallet är mammor ofta sönernas största supportrar och denna mamma extremt mycket - hon ville inte se sin sons brister, fast sak samma - alla har inte min förmåga att släppa bort barnens egenskaper från mitt eget ego, både positivt och negativt. Skulle aldrig komma på tanken att ge mig själv några pluspoäng för min dotters positiva sidor och så tvärt om.


Denna mamma har haft stora problem med att hennes barn "mobbat" henne så när de någon gång kontaktat henne har det blivit stora famnen gissa om jag tyckt synd om henne vid större helger då hon saknat sin familj, när hon varit helt ensam då alla andra haft sitt skyddsnät - stackarn!


Sak samma, var inne och sökte om "vännens" son lyckats få kontraktet på sonens lägenheten - verkar inte så men om så önskar jag dem lycka till och hoppas de ett fortsatt bra liv. Borde kanske sakna dem och egentligen gör jag väl det men ärligt talat så klarar jag mig bra utan dem. Funderar så på om jag ska kosta på mig porto och skicka böckerna hon lånade mig - bad aldrig om att få låna dem.

Sedan har jag en hundbur som är hennes och så saken som jag håller tyst om, fast jag vill helst glömma dessa år i mitt liv.


Gav personen en massa förtroenden som hon glatt förde vidare. Tog emot en massa hemligheter som jag fortfarande har för mig själv - hemskt att det finns så lösmynta personer så som denna ... Det värsta är att merparten av hennes vänner inbillar sig att de har immunitet - det har ingen hon känner


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xera - 22 januari 2012 20:01

Men Xera hälsar till Er alla och i kväll har jag tid att umgås med Er men sedan kommer några fulltecknade dagar och när jag sedan loggar in förväntar vi oss hälsningar från Er eller så säger vi godnatt och fortsätter på annat ställe eller så lever hu...

Av Xera - 22 januari 2012 19:02

Bytte ställe att vara, att skriva om mig och hunden. Först blev vi fler i familjen, lilleKisseMisseNissen flyttade hit. Det var ju inte så lyckat med att hunden skulle knyta an till husse, husse var för sjuk så därför blev det en kattunge, men även...

Av Xera - 17 november 2009 23:29

Nu ligger hon på Blåstjärnan med lunginflammation. Kennelhostan utvecklades till detta ...

Av Xera - 15 november 2009 21:09

Detta är lite av ett test, att se hur länge ilska kan hålla i sig och tydligen finns det människor som är väldigt aggressiva av sig - hemskt egentligen. Fast de lever säkert på adrenalinet av sin ilska och mår på sitt sätt bra.   Själv tycker j...

Av Xera - 30 oktober 2009 22:26

Vet att denna bloggen upprört många, speciellt mig själv men nu önskar jag att alla lämnar den så att jag kan fortsätta använda den som en dagbok men då måste som sagt alla andra ge sig iväg, hjälper det om jag skriver - Ni är inte önskvärda? Vet N...

Skapa flashcards